INTRO BY PASCAL

Het kloppend hart van Restaurant By Pascal wordt gevormd door Rens de Wit, Sommelier Martijn Struijk en de eigenaren Kirsten van Leeuwen en Pascal Ariëns. Allemaal vakidioten die voorbij gaan aan conventies. We doen niets liever dan uw zintuigen op hol brengen. Wij zijn altijd op zoek naar een perfect samenspel van exclusieve smaken. We staan voor grensverleggende gerechten met veel verfijning.

EEN CULINAIRE ACHTBAAN

Voor een gewoon etentje moet u niet bij ons zijn. U schuift aan voor een avond die zich het best laat omschrijven als een culinaire achtbaan. Onbeschrijflijke creaties prikkelen de zintuigen aan alle kanten. Onze keuken vuurt een zinderend samenspel van smaken op u af.

Uw avond is helemaal in handen van chef-kok Pascal Ariëns en zijn team. U hoeft alleen het aantal gangen te kiezen en uw dieetwensen door te geven. Dat is het startsein voor een onvergetelijke avond.

‘Niets staat vast. Behalve dat u wordt verrast.’

GEEF UW LOT UIT HANDEN EN KIES VOOR HET MENU BY PASCAL

GAAT U VOOR HET MENU BY PASCAL DAN LIGT UW LOT VOLLEDIG IN HANDEN VAN ONS KEUKENTEAM. VOOR ÉÉN AVOND DAN. U BEPAALT ALLEEN HET AANTAL GANGEN VAN 3,4,5,6 OF 7. NATUURLIJK HOUDEN WE REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN. GEEFT U DEZE GERUST DOOR. VANAF DAN BENT U OVERGELEVERD AAN CHEF-KOK PASCAL ARIËNS EN ZIJN TEAM. ZIJ PRIKKELEN DE ZINTUIGEN MET EEN GEWAAGDE SYMFONIE VAN SMAKEN.

BEKIJK MENU BY PASCAL

Psst!

De best bewaarde geheimen van Martijn Struijk.

BEKIJK WIJNKAART

DRIVE BY PASCAL

Een culinaire ervaring kan overal plaatsvinden. Helemaal ingericht naar uw wensen en toch razend verrassend. Wilt u Restaurant By Pascal op locatie boeken of een workshop doen? Wij regelen het voor u.

Mail naar: info@restaurantbypascal.nl